Efter en middag på Ingelsta Kalkons butik här i Stockholm där vi fick världens godaste kalkonburgare med rödlökschutney som smälte i munnen och samtidigt hade en lätt hetta, ville jag göra samma hemma
Så himla gott, och samtidigt nyttigt. saft av ½ citron. Det är väldigt enkelt att göra, och så känns det lyxigt att kunna bjuda på sin alldeles egna nyponsoppa
Äpplena ska stå och dra i fem dygn och sedan mäts saften upp och kokas hastigt för att lösa det tillsatta sockret, så utöver att det ska stå en längre tid så att det lätt att göra denna must
Använd en vanlig finmaskig sill och sila av saften från rabarbermoset. Våra rabarber växer som ogräs, så det var hög tid att skörda ett lass för att hålla rabarbern spröd och fin
Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Du kan sedan förändra och variera precis hur mycket som helst genom att byta ut mot annan ost, andra örter, eller nötter istället för pinjekärnor
Första jobbveckan efter semestern är nu avklarad och det känns skönt med helg och lite ledighet. Men eftersom jag tycker väldigt bra om mitt jobb så känns det inspirerande att ha en höst fullproppad med spännande projekt och uppgifter framför mig
Skumma av och häll upp i en. Inte världens vackraste bild men väldigt god sylt. En burk blåbärssylt 400 gram blåbär 350 gram syltsocker 3 msk vatten Koka upp blåbär, syltsockeroch vatten. 350 gram syltsocker