Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Åh, den här köttfärspajen är så himla god. Just den här pajen gjorde jag för flera veckor sedan när min syster var här på besök, men det har inte blivit av att blogga om den
Den här pajen är så sjukt god så man bara vill äta mer och mer. Jag har gjort pajen tidigare och den blir alltid lika uppskattad av alla som smakar den
Bred ut färsen i pajskalet. Servera pajen ljummen med sallad. Ta upp degbollen och tryck ut den i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda pajskalet i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Grädda pajen i nedre delen av ugnen, ca 25 minuter
Glutenfri jordgubbspajMjuk och somrig jordgubbspaj att servera både som fika och dessert. Häll smeten i den gräddade pajbottnen och lägg sist i jordgubbarna