Skinka- och grönkålspaj med senapskräm
Vego Inspira
Vego Inspira
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdegen
  • 3 dl vetemjöl
  • 100 g smör
  • 2-3 msk kallt vatten
  •  
  • Fyllningen
  • 2 ½ dl grädde
  • 3 ägg 500 g fryst hackad grönkål, tinad
  • 200 g strimlad julskinka (jag använde Quorns)
  • 2 dl riven västerbottensost
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • 1 krm riven muskot
  •  
  • Senapskrämen
  • 2 dl crème fraiche (jag använde havrefraiche)
  • 2 msk senap
  • 1 krm salt
  • ½ tsk nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.