Fläskgryta4 portioner500 g grytbitar av fläskkött1 hackad gul lök1 tärnad röd paprika0,5 dl mango chutney2,5 dl creme fraiche1 dl vatten1 köttbuljongtärning1 msk soja1 tsk vitvinsvinäger0,5 tsk malen ingefäraSaltPepparGör så härBryn köttet och lökenBlanda de övriga ingredienserna i en grytaLägg över det stekta köttet och löken i grytanKoka upp och låt koka i 5 minuterSmaka av med salt och pepparTill serveringRisSallad 4 portioner. 500 g grytbitar av fläskkött. 1 köttbuljongtärning
Dagarna rullar på i en galen hastighet o tiden bara försvinner i ett virrvarv av förkylning o sorg. Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter