. Tillbaks till vardagen. 18 mils bilkörning idag. P1, nyheter, studio ett och dokumentär. Det enda positiva med att pendla är väl att man bli jävligt allmänbildad
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Sommarmaten är ju speciell. Mycket grillat, mycket lättlagat men också mycket ”finmat”. Det är lätt att glömma bort att det faktiskt finns de som jobbar även på sommaren
Bouillabaisse är en supegod fisksoppa med saffran i och skaldjur. Vet inte om detta är en tvättäkta bouillabaisse men denna blev i alla fall riktigt god och jätteenkel att göra, så den rekommenderas varmt
Snabbt, enkelt, krämig och väldigt god falukorvsgratäng med en sweet chilisås blev det idag. Cup med sonen så då fick det bli en rätt som gick fort att slänga ihop
När helgen kommer då har man ju tid för lite "långkok" så i lördags slog jag till och gjorde currykyckling i kokosmjölk efter inspiration ifrån Remsans recept på currykyckling