500 g nötfärs1 gul lök600 g potatis1 buljongtärningkinesiskt soyasalt och pepparBryn färsen, skala och hacka löken och låt den brynas. Skala och skär potatisen i tärningar 1 x 1 cm. Häll på 0,5 liter buljong och lite kinesisk soya. Salta och peppra och låt detta puttra i ca 30 min eller tills potatisen är mjuka
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god. Skiva gärna upp någon limeskiva och servera bredvid så att var och en kan smaksätta efter tycke
Häll grädden och mango chutney i en skål. Häll ris, vatten och salt i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda i 8 min. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 8 min Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka