Vi hade några olika snittar som vanligt på nyårsafton - några gamla favoriter och något nytt. Riktigt goda blev de ost- och olivbollar som Karin tipsade om
Ingredienser Portioner. 45 spett 1/2 vattenmelon 300 g fetaost 1 msk flytande honung 1 msk hackad mynta 2 msk olivolja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1. Stek korvarna ett par minuter i smör i en stekpanna. De behöver bara få lite yta. Låt korvarna svalna. 2. Rulla ut smördegen (eller om du gör egen) och skär till remsor lika långa som korvarna
Tina plattorna. Bred på peston så mycket som du själv tycker. Rulla ihop från långsidan. Ställ rullen i kylen en stund så är det lättare att skära i den
Mezebuffén fortsätter. Idag med filodegsrullar med fetaost. De här rullarna är goda. Verkligen supergoda. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors