bröd

bröd

  • 11 Recept
Källan bröd

Källan bröd

Blanda jäst och vatten. Rör ned resten av ingredienserna. Låt jäsa i 12 tim i rumstemeratur. Baka ut till limpor, degen är lite lös, lägg på plåtar och låt jäsa 1 tim
Bröd eller frallor

Bröd eller frallor

Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. 250 gr som sänkes till 200 gr när bröden sätts in. Grädda bröden i 20-25 minuter och bullar i 10-12 minu-ter
Nybakat bröd på 1 timme- Veganbröd

Nybakat bröd på 1 timme- Veganbröd

Ett grymt gott bröd som du snabbt och enkelt slänger ihop med få ingredienser. På bara en timme har du ett nybakat bröd serverat
Såå himla gott nybakat bröd

Såå himla gott nybakat bröd

Det här goda brödet är supergott att äta till kräftor med en god kryddost eller brännvinsost på och vi åt det här brödet när vi hade min mans bror med fru över på middag i söndags
Hembakad ciabatta classico.

Hembakad ciabatta classico.

Nej, inga sötsaker på repertoaren denna helg däremot triss i bröd/salta tilltugg. Man känner sig aldrig så rik som när doften av nybakat bröd fyller ens hem
Superenkla frallor

Superenkla frallor

Bröd. 5 dl ljust lantbrödsmjöl. 5 dl ljust lantbrödsmjöl. Superenkla frallor. 16 juli 2016, 10. 11. Hej. Här kommer ett bra tips om man vill göra frallor i stugan utan bakmaskin
Snabba frallor

Snabba frallor

Snabba frallor. 12-16 st. 50 g jäst. 5 dl vätska (mjölk el. vatten). 1 msk socker. 2 tsk salt. 50 g smör. 12-13 dl vetemjöl
Grekiskt lantbröd

Grekiskt lantbröd

Det här brödet är inget nytt alls, eller det var första gången jag gjorde det men Stina Patetsos har gjort det massvis med gånger och jag har länge tänkt testa det
Italienskt lantbröd

Italienskt lantbröd

I helgen hade jag handlat hem för att jag skulle baka matbröd. Ikväll när jag kom hem från jobbet slängde jag ihop en deg och nyss blev brödet klart i ugnen
Italienskt Lantbröd

Italienskt Lantbröd

25 g jäst. 6 dl vatten, 37 grader. 4 tsk salt. 1 dl olivolja. 3 dl durumvetemjöl. 12 dl vetemjöl special. Smula sönder jästen i en degbunke
Bröd i långpanna

Bröd i långpanna

Jag brukar baka brödet i en mindre långpanna, för att få brödet högre. rågsikt eller lantbrödsmjöl. Grädda brödet i 225 grader varm ugn i ca 15- 20 minuter