Jag har sedan tidigare lovsjungit aubergine och dess roll i matlagning men vill ändå påpeka att gillar ni ost och aubergine så ska ni testa den här gratängen
Vår vegetariska stroganoff blev en ”rensa-kylskåpet-variant” men med mycket gott slutresultat. Helt klart ett trevligt och lite annorlunda alternativ när man vill äta vegetariskt
Hej. Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
300 g Vegetarisk Färs. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Gratäng. Skala och skiva potatisen i 1 cm tjocka skivor och koka i saltat vatten ca 8-10 min, om du inte redan har färdigkokt potatis
Vi försöker, som du kanske vet, äta vegetariskt en gång per vecka. ) Originalreceptet kommer från Mitt Kök och Paolo Roberto som hade pancetta i sin icke-vegetariska version
Röda linser är något vi alltid har hemma i skafferiet, det går lätt att t ex svänga ihop en soppa. Och röd linssoppa är något som ofta serveras hos oss
Koka blomkålen tills den är mjuk, häll av vattnet och mixa med stavmixer till önskad konsistens. Häll i Västerbottensosten och smöret, krydda och rör om
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
En vegetarisk vardagsrätt som passar utmärkt till matlådan. Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen med vegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar