Kycklingen blir verkligen saftigoch perfekt tillagad. Dags att plocka varsin kycklingfilé, lite av den goda röran och så på med potatisriv och broccoli
Hacka alla örter fint och blanda ner i smeten tillsammans med grönsakerna. Mixa linserna med hjälp av en stavmixer eller en matberedare tills de är mosade
Hacka alla örter fint och blanda ner i smeten tillsammans med grönsakerna. Mixa linserna med hjälp av en stavmixer eller en matberedare tills de är mosade
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Jag tycker att det blir tillräckligt saftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås till kycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.