Här går det förstås bra med både färsk fisk, men jag hade fryst koljablock i frysen. Börja med att skala och dela morötterna i lagom långa fyrkantiga stavar, lika långa som du kommer att dela fisken i portionsbitar, ska täcka botten på fiskblocket vid serveringen
Lägg på fisk. Salta och peppra fisken. In i ugnen på 225° i ca 45 min (beror på om fisken är frusen eller inte). Ett saftigt fiskpaket som räcker till 4 personer
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Skär fisken i portionsbitar och lägg dem på pappret. Klicka sedan smöret på fisken och stäng paketen. Under tiden som fisken tillagas så kan ni börja steka hackad lök och potatis i rikligt med smör
Annandagpåsk är här och vi hoppas verkligen att ni inte är trötta på fisk efter påskfirandet, för fisk är just vad vi tänkte bjuda er på denna söndagsmåndag
♥ Ca 280-300 gram valfri vit fisk. Salta/peppra, lägg,på citronskivorna och häll på lite vatten + buljongen, låt puttra under lock tills fisken faller sönder - brukar ta ungefär 30 min. -) Ca 280-300 gram valfri vit fisk. Salta/peppra, lägg,på citronskivorna och häll på lite vatten + buljongen, låt puttra under lock tills fisken faller sönder - brukar ta ungefär 30 min