Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. Fräs tomaterna, vitlöken och chilin i cirka 2 minuter, tills det börjar dofta härligt. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter
Blanda och häll därefter över grädde, fond, kryddor och sparris i mindre bitar. söta kycklingar i påskägg av pärlorKladdkaks-muffins med vispad grädde – kladdkaka i miniformat
Grädda tårtan mitt i ugnen i 150°C i ca 45 minuter. hallon inte kommer i kontakt med marängen - att det är ordentligt med grädde mellan så brukar tårtan hålla sig hög och fin minst 1 dygn
Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Rör ner kokosolja, fishsauce, jordnötssmör, limejuice, ingefära och låt allt sjuda några minuter. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
2 tsk margarin400 g lövbiff12 hela färska chaminjoner1 liten gul lök1 tsk paprikapulver1 msk vetemjöl1 dl kycklingbuljong4 msk tomatpurésalt och peppar2 dl gräddfilSmält matfettet i en stekpanna. Koka upp och låt sjuda ca 5 min. 12 hela färska chaminjoner
Tärna köttet i 2x2 cm stora bitar. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Bryn lök och paprika i hälften av smöret och lägg åt sidan medans du bryner köttet i resten av smöret