Fyllt bröd med gravlaxröra
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g gravad lax
  • 14 hårdkokta ägg
  • 12 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 11 1/2 msk osötad senap
  • 11/2 msk chilisås
  • 11 dl finhackad dill
  • 12 dl finhackad salladslök
  • 14 kakor mjukt tunnbrödFinhacka laxen. Skala och hacka äggen. Blanda gräddfil, senap, chilisås och dill. Rör ner lax, ägg och lök. Låt mogna i kylen någon timme. Fördela röran på bröden. Rulla ihop, vira med smörgåspapper som går att vika ner allt eftersom.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.