Ett supergott alternativ till en kolhydratfattigkost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobboch testade det ikväll… I like it
Antingen va det grymt länge sen jag åt LCHF bröd eller va så helt enkelt detta helt supergott. Hittade det genom LCHFklubben och ändrade det lite efter vad jag hade hemma
Korv med bröd. Fredag igen, tiden bara rusar fram och det känns som att det bara är måndagar och fredagar, eller som jag hörde någon säga att det är bara jul ochmidsommar nuförtiden
KesofrallorHärkommer ytterligare ett brödrecept, det börjar bli några nu på bloggen. Jag har använt samma recept som till mina ostfrallor men ersatt den rivna osten med keso
Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-brödoch ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Vispa äggvitornahårt, som till maränger tillsamman med lite salt. och det gav resultat på vågen, men väger in mig måndagar), Oopsies är ett Lchf vänligt brödsom jag testade baka idag
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gottoch saftigt morotsbrödsom är hälsosamtoch packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Man kan tro att det är ett hårtbröd, men det ÄR ett mjuktbröd. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter somkesooch massa fröer
kesobröd,. Mixa ägg ochkeso till en slät smet. Bröd & Bakverk,. Tillsätt oljaoch rör ihop. bröd,. Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten
Jag har sett många olika varianter på knäckebrödsom är LCHFvänligt. Men nu har jag hittat ett sådant recept som jag tycker är mer åt det striktare LCHF, dvs utan så många onödigakollisar
Ja, då har jag också testat att göra fröknäckebröd a´la LCHF. Finns väl speciellt ett recept som cirkulerar ute i matbloggsvärlden nämligen det som är ifrån Birgitta Höglunds blogg (som tyvärr slutat att blogga)
Ur viktminskningssyn kanske man inte ska äta fröknäcken varje dag fast det är Lchf utan göra som jag unna sig nån g när brödsuget tar över eller göra sånt här fröbröd till ex soppa eller till frukost kvällsmat nån g ibland
Vill man så går det bra att torkabrödet efter gräddningen,på låg värme med ugnsluckan på glänt, men jag brukar inte göra det då brödet blir hårtoch sprött ändå