Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Den här grytan är nu min nya favorit när det gäller kycklingrätter. Fick den första gången på en tjejfest i höstas och har sedan dess tänkt laga den själv
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Fördela kött och marinad ovanpå. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter
Första dagen här på Montalbino Agriturismo och familjen Strandberg har kökstjänst. Med kökstjänst avser vi att en familj ansvarar för att laga lunch och middag, inklusive diskning