Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 450 g kycklinglårfilé
  • 1½ tsk salt
  • 11 krm svartpeppar
  • 11 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • 13 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15%
  • 12 tsk dijonsenap
  • 12 tsk kycklingfond
  • 1½ dl hackad färsk gräslök
  • 13 dl ris
  • 165 g blandad grönsalladGör så här: Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna på båda sidor. Tillsätt syrad grädde, senap och fond. Låt sjuda ca 10 min. Strö över gräslök. Servera gärna ris och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.