Jag försökte nu följa Madeleines recept (nu vill jag ha applåder och visslingar) bortsett från att jag tillsatte mera vätska och förputtrade köttet en stund, vi är ju en "såsig" familj liksom
Lägg åt sidan och bryn köttet i omgångar. Hacka löken och lägg över löken samt köttet i en stekgryta. Känns efter att köttet är så mört som du önskar innan du har i crème fraichen
Bryn köttet i omgångar och lägg ner i kastrullen. 1 liter köttbuljong. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Häll över vatten så att det precis täcker köttet. Putsa köttet och skär det i 3×3 cm stora bitar. Bryn köttet i 1 1/2 msk smör. Låt sjuda under lock tills köttet är mjukt, ca 1 timme
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Snabbt, enkelt, krämig och väldigt god falukorvsgratäng med en sweet chilisås blev det idag. Cup med sonen så då fick det bli en rätt som gick fort att slänga ihop