Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Onsdag 21 september 2016. Vi fortsätter leverera recept på temat höstmiddag och idag bjuder vi er på en höstlig förrätt, den som vi serverade våra vänner i lördags
Idag står det tvättstuga på schemat, inget upphetsande alls men ett nödvändigt ont. Så raskt över till något mycket mer upphetsande, nämligen förrätten vi njöt av i lördags innan fläskfilén och kantarellsåsen gjorde sin entré
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt
Det börjar vankas dags för cykelfest i vår by. och jag har blivit tilldelad förrätt i år. Det är jag och en vännina som står som arrangörer och vi kan stolt berätta att iår är det 153 personer som ska vara med på vår Cykelfest
Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Mjuka varma tunnbröd går lätt att forma till små skålar runt en mugg och om man kör dem i ugnen några minuter så har man när de svalnat en perfekt skål att fylla med gott