Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter
Ingredienser Portioner. 10 bitar 1 fast päron (t ex Conference) 70 g ädelost 10 skivor lufttorkad skinka färsk timjan till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Halloj. Här var man uppe innan tuppen. Kroppen är inställd på vardagstid. Tack och lov skiner solen, så man kanske får sig lite bränna innan det ska börja regna som prognosen säger
Så därför tyckte jag det passade bra med en lätt förrätt med lite grönsaker i och återupplivade den gamla klassiska skaldjurscocktailen, givetvis serverad i glas på fot
Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.