bak

bak

  • 11 Recept
Klassisk rabarberpaj

Klassisk rabarberpaj

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 500 gram rabarber , färska 1 msk potatismjöl 1 dl strösocker 1,5 dl havregryn 1,5 dl vetemjöl 125 gram Köp receptet
Saftig sockerkaka, Leilas grundrecept

Saftig sockerkaka, Leilas grundrecept

Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i sockerkakssmeten. 12 tsk bakpulver. 1Saftig sockerkaka3 ägg (ekologiska) 2,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 50 g smör 1 dl mjölk 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 nypa salt smör och ströbröd, till formenSätt ugnen på 175 grader, varmluft
Rabarber/HallonPaj i långpanna

Rabarber/HallonPaj i långpanna

Pajdeg. 250 g kylskåpskallt smör. 2 dl strösocker. 6 dl vetemjöl. Fyllning. 500 g rabarber. 1 ask färska hallon. 3 ägg
Semmelmuffins

Semmelmuffins

2 tsk bakpulver. 2 tsk bakpulver. Semlor är ju så gott. Men det är inte alltid en vill ha en stor och mastig semla
Saffranskaka

Saffranskaka

Hej. Får ju passa på att säga lite extra hej och välkomna till er som är nya här inne. För oj många ni var som klickade er in hit igår efter reportaget om mig och bloggen i vår lokaltidning Jönköpings Posten

Saffrans och apelsin muffins

Då var det andra advent och då var det dags att baka lite goda julmuffins. Dessa gjorde jag med saffran och apelsin en riktigt julig smak
Vaniljrutor i långpanna

Vaniljrutor i långpanna

Arbeta snabbt ihop smör, mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver till en smuldeg i en matberedare. 1 msk bakpulver. Tryck ut hälften av smuldegen i en långpanna, 30×40 cm, med bakpapper. 1 msk bakpulver