Det här känns som en lite bortglömd maträtt, svensk husmanskost för hela slanten, men sååå gott. Helst ska det vara så pass mycket pepparrot i såsen att det går upp i näsan
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Dags att bli lite nyttigare igen veckan efter påskhelgen. Det blev mycket godis här hemma i år och även jag åt en del, jag som normalt sett inte frestas särskilt mycket av godis
Börja med Kimchin. Skölj och strimla salladslök- och kål. Vispa chilisås, salt, vinäger och socker. Blanda allt i en bunke, se till att kål täcks av dressingen
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Det har sedan blivit bortglömt och när jag satt och funderade på middagsmat en kväll och bläddrade bland mina recept blev jag sugen på prova det igen och se om det var så gott som jag kommer ihåg