Grekiska kycklingspett är så läckra att slänga upp på grillen i sommar. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
4 1 gul lök ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja 1 msk curry 1/2 tsk salt 400 ml kokosmjölk 1 kycklingbuljongtärning 4 port äggnudlar 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Servera med kycklingen. Hetta upp olja i en panna och stek kycklingen på hög värme 3-4 minuter på varje sida. Lägg över kycklingen i tomatsåsen och låt den få puttra med i ca 17 minuter tills den är genomstekt. 600 g kycklingfilé. Kyckling i tomatsås1 gul lök 1 grön paprika 1 röd chilifrukt 2 klyftor vitlök 2 tsk rapsolja 2 tsk curry 2 tsk paprikapulver salt peppar 600 g kycklingfilé 800 g krossade tomater