om filodegen är fryst så måste du ta fram den och låta den tina i god tid före bakning, jag rekommenderar att köpa deg som varit i kyl istället då den håller bättre och inte är kladdig
Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar. Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd
Mina är guacamole och vanlig grönsallad. Sådär, det blev fredag denna veckan också. Jag har sagt det innan, men jag säger det igen – fredagskvällen är otvivelaktigt veckans bästa timmar
Dessa kakaor behövs absolut inte rullas. Det går lika bra att ha dom platta med fyllning emellan eller varför inte göra dom lite böjda och doppa i choklad
1. Värm ugnen enligt brödförpackningens anvisning. 2. Soppa. Skala och grovhacka lök och vitlök. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken med basilika utan att den tar färg