När du marinerar kött så är den bästa metoden att injiceramarinadenmed en spruta i köttet men om du inte har någon spruta så går det bra att lägga det i t
2 burkar cremefraiche, en kruka basilika. 1 msk parsillade krydda och 1 msk honung, mixa och smaksätt medliteflingsalt. En underbart god kall sås att ha på buffé bordet eller tillgrillat kött och fisk❤️ - Läs hela inlägget här 2 burkar cremefraiche
Marinadeni det här receptet är ganska snällt i smaken och skulle kunna hottas upp medlitechiliflagor eller några droppar ur minfavoritflaska – D’Elidas (gillar du tabasco kommer du att älska denna)
Man kan hitta cassoulet (en gryta medbönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
Vi serverade dem med bulgur, fetaost och oliver. Servera gärna med bulgur eller ljust bröd. Valet föll på grekiskabönor från en kokbok som heter 'Mellan hjortron och oliver' av Tessa Kiros
Marinaden räcker til ett kilo kött. Grilla köttet på en jämn glödbädd. ½ dl vinäger. Vitpeppar. Skiva köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Marinerasi 48 timmar. 2 pressade vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.