Fredag och åter tillbaka till kontoret, till rutiner. Här sitter jag med min innan-lunchen EAA. Efter två sjukdagar bestämde jag mig för att det fick vara nog, kroppen hade för mycket energi för en tredje
Kerstins marinad. Den här marinaden har vi bara testat på fläskfilé och då blir den helt perfekt. Men den kan säkert fungera på andra typer av kött/kyckling också
* Blir 5 portioner. * Receptet går bra att halveras och dela upp på 2-3 portioner. * Beroende på hur stora dina glas är så kan du behöva ändra mängden saffranspannacotta för att den ska fylla alla hål
Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Koka ihop tomater, ketchup, tomatpuré, vinäger och whisky ca 5 min. Tillsätt övriga ingredienser till såsen och låt koka på låg värme ca 15 min
Pulled pork. Jag älskar pulled pork men inte i någon sötsliskig barbequesås. Själv föredrar jag att göra min pulled pork i mörkt öl för att få en fyllig och god sky till köttet efter tillagningen
(O)medvetet har Daniel lyckats hålla sig hemifrån varenda gång jag gjort fried rice. Man kan ju börja undra om han inte tycker om fried rice, knasbollen
Hetta upp en wokpanna och ha i olja och vitlök. Låt fräsa i en liten stund. Tillsätt riset och fisksåsen, maggin, sesamoljan och purjolöken och låt fräsa en kort stund på hög värme
As I mentioned in the blog before, I spent this years Christmas and New Year’s in Florida… This also opened up for less hearty food and more fruit, smoothies and vegetables
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt