God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Stek renskaven i smör, den ska vara djupfryst eller lätt tinad. Salta och peppra. Vänd renskaven vartefter med 2 gafflar och skala av skiva för skiva, fördela sedan i mindre bitar
D. e. n. h. ä. r. t. å. a. l. g. f. s. o. ,. m. c. v. R. p. b. 4. i. 1. d. k. 3. ½. j. ö. 2. 0. T. S. u. 5. M. x. V. y. G. -. L. P. 6. é. K. B. H. J. ´. ". s t. d l. c m
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Ett till recept som jag gått och sparat på för att göra vid något särskilt tillfälle, och det blev nu på nyårsafton