När jag var ung tonåring började jag skriva ner mina favoritrecept. Fick med mig ett tjugotal hem sist vi var där och det räcker i alla fall till det viktigaste, en äppelkaka
Blanda råsocker eller strösocker med kanel och strö över äppelkakan. (Kastrullen ska INTE värmas på något mera under resterande delar av receptet men jag använder den för att blanda ihop resten av ingredienserna för att slippa diska fler kärl
Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Jag har fått dille på det helt enkelt. Här är mitt favoritrecept. Tant Edits äppelkaka. Den här säsongen har jag överträffat mig själv i antalet gjorda äppelkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.