förrätter

förrätter

  • 50 Recept
Västerbottensruta

Västerbottensruta

Dessa supersmarriga tilltugg har jag faktiskt bloggat om tidigare, men då som en förrätt. Här skar dom i små rutor och serverade som tilltugg på midsommarafton
Parmesankaka med kallrökt lax

Parmesankaka med kallrökt lax

Värm ugnen till 175 grader. Lägg den parmesanost, vetemjöl, smör, socker, salt och äggula i en matberedare och mixa till en fast deg
Vårrullar

Vårrullar

Kommer ni ihåg dom där svampiga vårrullarna man fick i skolan. Vi åt samma hemma, med ris och alldeles för mycket mörk mushroom soja
Västerbottenkrustader

Västerbottenkrustader

Super enkelt recept -supergott. Sätt ugnen på 200 grader. Fyll 6 st stora krustader med 1/3 västerbottenost
Aprikos- och ädeloströra på svarta sesamkex

Aprikos- och ädeloströra på svarta sesamkex

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 140 gram ädelost , special kvibille 150 gram färskost 10 st aprikos(er) , osvavlade 50 gram ruccola 1 st sesamkex , svarta 50 gram ärtskott , till topping Köp receptet
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Tunnbrödssnittar

Tunnbrödssnittar

Finstrimla löken, skär bort kärnhuset i gurkan och tärna fint. Rör ihop färskost, senap och riven ost till en slät massa
Snittar och snurror!

Snittar och snurror!

Som jag lovade tidigare i dag så skulle ni få recepten på snittarna som jag ska ha med mig i morgon till nyårsfesten
Små rackarns goda tilltugg!

Små rackarns goda tilltugg!

Galet så mörkt det blev igår kväll efter att vi ställt om klockan. Redan klockan 21 kände jag att sängen lockade nåt alldeles