Hej godingar och hej bloggen. Då var det dags för ett inlägg igen. Jag har tänkt lägga upp det här receptet i flera veckor - bakade kakorna redan innan påsk men var sjukt seg med att ta kort på dem av någon anledning
Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker. Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan
Det finns vissa bakverk som jag verkligen kan längta efter att få baka. Just det där att man kan göra det man känner för med bakverket gör brownien så kul och nästan lite spännande
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
Snart helg, så därför tänkte jag bjuda er på ett helt underbart recept på brownies. Chokladiga med en lagom hint av oreo-smak och sen den underbar kladdiga mjölkchokladganachen (den blev kanske lite för rinnig/kladdig, om man vill ha den lite fastare så kan man minska mängden grädde till ganachen)
Sätt ugnen på 200°. Mosa bananerna. Vispa sirap, farin och ägg. Rör i olja och yoghurt. Blanda de 2 mjölsorterna, bakpulver och kryddor i en skål, rör ner det i smeten
Älskar man snoddas, mockarutor, kärleksmums - så kommer man älska dessa. En ljus sockerkaksbotten med en inkokt chokladglasyr med kokos och smak av kaffe
Mannen var ute och fiskade kräftor i slutet på förra veckan så vi hade över några vänner på kräftor och till efterrätt hade jag gjort denna cheesecake med blåbär och vit choklad