Blanda rabarber, lök, ättika, vatten och socker. Låt koka sakta i 10 minuter. Skumma väl. Tillsätt aprikoser, chilifrukter, curry samt ingefära och låt detta koka ihop i 30minuter
Har aldrig riktigt fattat grejen med pesto tills i somras när min tjejkompis och jag hade picknick på stranden och hon envisades med att vi skulle ha pesto till
tacosås eller tomatpuré i. Vi har några äppleträd på vår gård. De ger ofta mer frukt än vad vi orkar och hinner äta upp, så jag brukar skala, skiva och frysa in de äpplen som blir över
En sötsyrlig chutney som passar till grillad fisk, kött och grönsaker, men även till grytor. 4 dl 500 g krusbär, röda och gröna 1 gul lök, finhacka 1½ - 2 dl vinäger 1 tsk gula senapsfrön 1 tsk torkad grönpeppar 1 kanelstång 1 msk riven ingefära 2 dl