Fond Och Fondue

  • 9 Recept

Grå fond

G. r. å. f. o. n. d. 1. 2. F. e. b. u. a. i. 0. 5. /. 4. 7. j. ä. l. s. t. g. P. m. k. v. A. ö. D. p. -. ). H. h. T. ,. R. c. O. ". y. M. x
Buljong eller fond?

Buljong eller fond?

Buljong ochfond kan man nörda ner sig djupt i, men om vi håller det enkelt (för att jag inte kan det djupa)
En bra fond

En bra fond

Nu är det bara låta den stå och puttra vidare tills det är dags och sila fonden. Varför förstöra maten med en massa E och annat skit
Not so fond of herr Ågren

Not so fond of herr Ågren

Tro mig, jag har egentligen inget särskilt emot varken halv- eller helfabrikat, there I said it, och köpt buljong ochfond är inget undantag
Ljuvligt god räksoppa med egengjord fond

Ljuvligt god räksoppa med egengjord fond

Som ni kanske vet så älskar jag skaldjur och har gjort det ända sedan jag var liten. Vilken smak det blir med egen fond, går ju inte att få samma smak med köpefond
Fond de la maman!

Fond de la maman!

Vi använder en hel del grönsaker i vår matlagning och jag vill inte ens tänka på hur mycket god fond vi gått miste om vid det här laget iom att vi inte haft den blekaste aning om hur en fond görs
Koka fond är lätt!

Koka fond är lätt!

Till en fond brukar jag använda skrov och köttdelar till basen vilket beror på fond man ska göra, ex skaldjur, kalv, kyckling, grönsaker mm
Koka fond

Koka fond

Att kunna koka fond är A och O som kock, vare sig du är hobbykock eller yrkeskock. på med tomatpurèn och sen timjan och rosmarin