Detta blir dock inte en semesterresa med sol och bad utan en resa av det mer kulinariska hållet. Dagens recept är nämligen en autentisk thailändsk kycklinggryta med klassiska asiatiska grönsaker som passar perfekt med lite ris
Den ska tillagas på ett visst sätt, och det är otroligt viktigt att man följer alla punkterna ordagrant En gryta som äts, med alla tillbehör man har till tacos
Lägg i kyckling och potatis, slå i fond och kokosmjölk. Smaka av med fond. 12 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot. Tips – för att ytterligare höja smaken, tillsätt 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime och 1 msk socker
Som sagt, det blir mycket bakning när det är sisådär väder ute. Piece of vinbärskaka. Faktiskt så blev satsen jag bakade i söndags lite för gräddade och inte så där sega och goda som de kan vara
Lägg i kyckling och potatis, slå i fond och kokosmjölk. Smaka av med fond. Tips – för att ytterligare höja smaken, tillsätt 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime och 1 msk socker. 2 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
Extra duktiga, då vi sparade alla kräftskal som kokades ihop till en ljuvlig fond idag. I lördagskväll rasade vansinnesstormen utanför knuten, samtidigt som vi satt framför brasan & mumsade i oss havskräftor från Falkenberg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.