Vegetariska biffar. Tomt kylskåp, riktigt tomt, så det fick bli en storhandling i dag. Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Gott Nytt År på er alla mat- och vinälskare. Jag hoppas innerligt att 2016 avslutades med buller & bång – god mat och gott dricka i goda vänners lag, mycket skratt och mycket värme och, till slut, en bubblig fyrverkeri ackompanjerad skål för att bjuda in det nya året och allt vad som komma skall
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
tomatbaserad chiliböngryta med blandade bönor och balsamvinäger. mums en måndag som denna. Tipsar om att starta veckan vegetariskt med denna härliga chiliböngryta
[Foto. Hemmakatten]. Jag blev bjuden på en god vegetarisk rätt för några dagar sedan. broccolibollar fyllda med parmesanos som serveras med ugnsstekta grönsaker och yogurtsås
Vegetarisk jul. Ja mina vänner. Jag verkar ha gått och blivit vegeterian. Jag vet chockerande. Jag har alltid sagt att det är något jag aldrig kommer kunna göra men nu har det gått två månader utan kött för mig (förutom att jag råkade äta fisk en gång utan att tänka) och jag är faktisk imponerad av mig själv