Indisk potatis med mynta, ingefära och vitlök – Pudina alooKokboksförfattaren föreslår att man kokar tärnad potatis, medan jag kokade hela potatisar och sedan tärnade dem Laga indisk mat
Samosas Filodegsknyten är hur gott som helst tycker jag. Enkla är de att göra också (så nu måste du testa, Hanna Min fruktsallad
Indiskt "två såser, yoghurt och tomat" Dessa två såser och två bollar är alla hämtade ur Govindas kokbok med några små modifieringar och tillägg från mig Farbror Grön
Serbisk Pita Du behöver-Ett pkt filodeg50g smält smör500g köttförs2 gullök3 vitlöks klyftorKryddor, jag användeKanel,peppar,persilja,vegataFeta ostStek finhackad lök, köttfärs. 3 vitlöks klyftor En Svenska och en Indiska
Älgbiffar på indiskt vis 2 ägg1/3 dl vispgrädde1/2 dl ströbrödoljasaltFinhacka lök och stek den gyllenbrun. 1/3 dl vispgrädde. Seekh kabab är en populär nordindisk rätt som egentligen innehåller lamm och en massa kryddor och grillas på spett En Svenska och en Indiska