Indisk potatis med mynta, ingefära och vitlök – Pudina aloo
Laga indisk mat
Laga indisk mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,75 kg potatis
  • 50 g smör
  • 1 msk olja
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 stor gul lök, hackad
  • 3 st pressade vitlöksklyftor
  • 5 cm skalad, finhackad ingefära
  • 1,5 tsk spiskummin
  • 0,5 tsk cayennepeppar
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 msk hackade myntablad
  • 1 min 4) Häll citronsaft över potatisen och strö över hackad mynta. Klart! (Eventuellt kan du ta några msk vatten i stekpannan efter att du flyttat potatisen och göra en steksky som du blandar med citronsaft och häller över – detta enligt originalreceptet)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.