agnethas kokbok

agnethas kokbok

  • 7 Recept
Hälsosamma bounty-bars

Hälsosamma bounty-bars

Kokos har inte alltid varit så spännande i mina ögon eller för mina smaklökar men det har hänt något på senaste tiden
Ingas inkokta päron

Ingas inkokta päron

Koka upp vattnet med sockret, citronsyran och den valda smaksättningen. Stöt saffranet i mortel om det inte är finstött redan
Inkokta päron i siraps-vaniljlag

Inkokta päron i siraps-vaniljlag

Börjar jobba klockan halv två och njuter av ledigheten så länge. Ett LCHF-bröd står i ugnen och jag njuter av solen på trappen
Ölbröd

Ölbröd

1. Lös upp jästen i vätskan och sirapen. 2. Blanda i mjöl o kör på låg hastighet, ca 2 min. 3. Blanda i smöret, lite i taget
Mjukt fröbröd

Mjukt fröbröd

Mjukt fröbröd. 8 bitar. 1 dl mandelmjöl. 1 msk fiberhusk. 1 1/2 msk pofiber. 3 tsk bakpulver. 2 krm salt. 1/2 dl solrosfrö
Croissanter

Croissanter

Värm vattnet och mjölken fingervarm. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med vätskan. Tillsätt salt, socker och nästan allt mjöl