Nu när jag varit hemma en vecka av min föräldraledighet, utan att bebisen kommit, så har jag passat på att baka lite och fylla frysen med diverse godsaker
Jag har letat och letat efter ett bra recept på en cheddardip men utan resultat. Så jag experimenterade idag lite och fick fram en otroligt god cheddardip
Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Pizzabullar är perfekt som mellanmål, att ta med på picknicken eller till buffén. Jag använde en färdig tomatsås, men du kan ha ketchup, chilisås eller göra en egen tomatsås
Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas. Eftersom jag vanligtvis missar Malmöfestivalen får jag inte längre min årliga fix (och eftersom jag heller inte hänger så mycket på västkusten på somrarna där man kan köpa dem i kiosker som nattamat – hur grymt är inte det