Fasolja/fasolia är en böngryta som serveras i många delar av världen och tillagas på olika vis. Den görs i Balkanländerna, Mellanöstern, Grekland och även Italien har en version
Ojojoj, detta kan absolut vara den godaste vegetariska middag vi ätit hitintills, ja frågan är om det faktiskt inte är så Det är en vegetarisk variant av korv stroganoff som legat på vänt i en av våra sparamappar i datorn, det har legat där rätt så länge och det var ju dumt
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Jag gillar verkligen indisk mat, och har lagat det några gånger. Den här smöriga linsgrytan (butter dal) blev väldigt lyckad, och fick även gott betyg från resten av Bakbokmat-familjen
Idag är en väldigt speciell dag för mig. Det är nämligen min och Simons 10 års dag. YES, YES, YES. Måndagar är i vanliga fall långt ifrån min bästa dag under veckan men nu känns den helt OKEJ faktiskt
Den här maträtten blev snabbt en favorit i Balbokmat-familjen. Enkel och väldigt god. Jag tycker bäst om majstortillas, men det funkar bra med vetetortillas också
Denna perfekta sommarkvällsmaten alltså ♥. Jag har varit så himla sugen på detta, haha. Ja, går runt och typ tänker på en speciell maträtt och då kan jag inte släppa det
Jag hittade ett världsgott recept på en vegetarisk pastarätt häromdagen. Efter att jag inspirerades av bilderna och receptet så testade jag såklart rätten själv och det var dundergott
På sommaren ska man göra det så enkelt för sig som möjligt. Att stå timmavis i köket en riktigt solig sommardag är inte min grej - hur roligt jag än tycker det är att laga mat