Coleslow är en krämig vitkålssallad. Många tillsätter även riven morot i sin coleslow, men eftersom jag är allergisk mot råa morötter så hoppar jag över det
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Yakiniku är ett japanskt sätt att tillaga kött och grönsaker. Det här är en förenklad variant som består av tunnt skivat kött som får gotta till sig i en japansk marinad och sedan stekas hastigt i olja några minuter i en stekpanna eller wok
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Det finns många olika sorters kebabsåser och här kommer ett recept med bas av filmjölk. Det är lite sting i den, men vill du ha den mildare så ta i mindre cayennepeppar
Köttgryta med vitt vin, timjan & smörstekt svamp. + kokt ris och en STOR klick gelé. Detta hörrni kan vara en av de mest uppskattade måltiderna jag gör till mig själv