Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 500 g falukorv 500 g finkrossade tomater 1 1/2 msk tomatpuré 2 tsk dijonsenap 1 tsk timjan 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost 3 dl bulgur 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Strimla köttet. Salta och peppra och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta. Späd med vatten, fond, grädde och soja, och småkoka under lock i 30 minuter
Det är alltid roligt att höra historien bakom en maträtt. Receptet på denna smarriga kycklinggryta hittade jag förs på Helenas blogg (Bara en kaka till) som fått receptet av en kompis
Vid ett "besök" på en av mina favoritbloggar, Bara en kaka till, fick jag synd på detta receptet. Helena som skriver bloggen har fått receptet av en vän som fått
Planerade faktiskt kvällens middag redan i fredags, kors i taket. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
Kycklinggryta med gorgozolaost och som är toppad med valnötter och persilja. Mums. Jag hade 1 paket gorgonzolaost i kylen som jag först hade tänkt använda till pizza
I går var det då dags för en kylskåpsrensning igen. Ja, och frysrensning också för den delen. Långt in i kylskåpet hittade jag en paket med halloumiost som legat sedan i somras, i grönsakslådan en halvtrist spetspaprika och i frysen hittades baconet och gräslöken