Paneradtorskrygg. Stek på medelhög värme i smör och lite olja till den får en fin färg. Stek schalottenlöken och champinjonerna på hög värme, bränn av med en skvätt vitt vin
Smaksätt med salt. När du fått i all olja eller nått en önskad konsistens så häller du i sesamoljan på samma sätt och smaksätter med den andra limen, salt och peppar
Paneradtorskrygg. Skär torskryggsfiléerna i bitar. Paneradtorskrygg. 2 torskryggfiléer, ca 800 g. En fylld med 2dl mjöl. En med 2st uppvispade ägg. En med 2dl ströbröd/panko. 2 torskryggfiléer, ca 800 g 2 dl mjöl
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Stek det tillsammans med champinjoner i några minuter tills det fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.