(6 port. )600g fläskfilé2 stora eller 4 små starka korvar200 g syltlök200 g oliver1 röd paprika1 dl cornichons5 dl vispgrädde1 msk mjöl1 tsk mejram1-2 tsk salt2 krm svartpeppar- Bryn korven i en stekpanna
Skrivet 2016-07-07 Klockan 13. 24. 21. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Efter att ha varit på resande fot några veckor har vi landat här hemma igen. Rejält trötta på grund av tidsomställningen gällde det att laga till något som inte tog så lång tid
Ca 30-35 bullar. Börja med att sätta ugnen på 250º. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en skål. Tillsätt smöret i små bitar, det ska inte bli några klumpar kvar
Fräs purjo, svamp, skinka och ärtor i lite smör. Tillsätt grädden och koka ihop. Smaka av med kryddorna. Ta bort kastrullen från värmen och rör ner osten
Korvfavorit. Korv Stroganoff har alltid tillhört mina favoriter bland korvrätterna. Det här receptet från bloggens barndom är anpassat för LCHF, men vill du ha det mer som mjölkfri Paleo, så byt bara grädde/crème fraiche mot kokosgrädde
Det här är en av de där rätterna som liksom har stått på min lista av klassiska maträtter att laga, och idag kändes det som en bra dag för lite fransk comfortfood