Så när jag funderade på denna kycklingrätt med grädde, parmesan, lök, soltorkade tomater och basilika, och ett gäng andra grejer som passerade genom skallen
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Tina kycklingbenen om de är frysta. Lägg kycklingbenen i en ugnssäker form. Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna
En väldigt god gratäng på kycklingfilé med soltorkade tomater- och basilikasås. 4 portioner4 kycklingfiléer, ca 500 gSaltPeppar1 msk smör1 dl basilika4 soltorkade tomater i olja3 dl grädde1 msk kycklingfond10 körsbärstomaterSätt ugnen på 200 grader. Krydda kycklingen (dela ev filéerna tvärsöver så det blir 2 tunnare bitar) och bryn den i smör. Häll såsen över kycklingen och gratinera i 10 minuter. 4 kycklingfiléer, ca 500 g. Krydda kycklingen (dela ev filéerna tvärsöver så det blir 2 tunnare bitar) och bryn den i smör
Lunchen idag blev kyckling i god sås. Smöra en ugnsformoch lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen
En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Strimla kyckling filéerna, stek i stekpanna och lägg åt sidan. pressa i vitlöken, lägg i kycklingen, slå över kokosmjöken, crème fraichen och smula över kycklingbuljong