Julgodis

Julgodis

  • 12 Recept
Fudge

Fudge

Rör i hop alla ingredienser, koka upp och sjud i ca 45 min. Klä en form med bakplåtspapper och häll i fudgen
Fudge med vit choklad

Fudge med vit choklad

Blanda grädden, sockret och smöret i en tjockbottnad kastrull och låt koka upp till 116-117 grader med hjälp av en termometer
Mariannetryffel

Mariannetryffel

Koka upp grädden. Ta kastrullen från plattan och lägg ner chokladen i små bitar och rör tills den smält och det blivit en tjock, blank smet
Världens godaste julgodis

Världens godaste julgodis

Fler recept på julgodis hittar du HÄR >>. Enkelt och super, verkligen supersmaskigt julgodis - Ingår i EDITHS BÄSTA >> (ca 40 st)
Goda tilltugg

Goda tilltugg

Till fördrinken (som blev en blandning av mousserande vin, äppeljuice och sprite) smakade västerbottensnurror och baconlindade dadlar väldigt gott
Julgodis: Wienernougat

Julgodis: Wienernougat

Idag har jag ägnat mig åt att göra ingenting, städa arslet av mig & nu på lördagskvällen baka lite julgodis
Julgodis: Mariannetryfflar

Julgodis: Mariannetryfflar

Varje år försöker jag ju alltid att göra några nya julgodis sorter även fast jag har massa supergoda favoriter men man vill ju ändå testa lite nya saker
Julgodis del 2 - Gör din egen Toffifee

Julgodis del 2 - Gör din egen Toffifee

Toffifee är bland det godaste julgodiset tycker jag. julgodis,. Julgodis del 2 - Gör din egen Toffifee. Publicerat 2014-12-20 14
Tre sorters julgodis

Tre sorters julgodis

Enklaste julgodiset måste ändå vara marknadsnougat som det egentligen heter eller fejkfudge som jag döpte dem till
Snabbt julgodis

Snabbt julgodis

Idag ska ni få ett enkelt tips på julgodis som går riktigt snabbt att göra. Att smälta choklad och blanda med något gott är det allra smidigaste sättet att göra julgodis på, ingen termometer behövs och det kräver verkligen minimal arbetsinsats
Toffifee

Toffifee

Hemma gjorda Toffifee. Mums. Till 30 st1 dl socker1 dl grädde1 dl sirap1 tsk vaniljsockerca 30 hasselnötter100 g nougat50 g mörk chokladKoka upp grädde, socker och sirap och sjud tills termometern visar ca 120° eller gör kulprovet