Så här gör du. 30 minuter. Koka upp vispgrädde, sirap och socker i en ganska stor kastrull. Sänk till medelvärme när smeten har kokat upp, och låt sjuda tills knäcken har nått 122°C eller håller för starkt kulprov
Expressen, Allt om LCHF, Julbak, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
Varje år försöker jag ju alltid att göra några nya julgodis sorter även fast jag har massa supergoda favoriter men man vill ju ändå testa lite nya saker
Nu är det också dags för ett nytt julgodis recept tycker jag. Då blev detta julgodis recept de jag fick mest mail från er läsare om hur gott ni tyckte de var och de är så himla kul att få höra
Gillar du julgodis och dessutom choklad och saltlakrits. – då är detta godis något för dig. Man blir ganska nöjd fort, i alla fall i mitt tycke då de är ganska mäktiga att äta
I början stiger temperaturen långsamt, men det kan gå ruggigt snabbt mot slutet, så se upp. Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna
Krispiga goda chokladbitar - Som julgodis eller påskgodis. Fler recept på julgodis hittar du HÄR >>. Nedan hittar du fler tips på enkelt julgodis - Länk under bilderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.