4 4 port basmatiris eller annat ris 1 gul lök ca 600 g strimlad kycklinglårfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk olja 1 msk curry 2 dl vatten 2 msk kycklingfond eller buljongtärning (2 msk fond motsvarar 1 tärning) 1 1/2 dl matlagningsgrädde ev majsstärkelse (Maizena) 2 msk persilja 1 1/2 dl mango chutney salt och peppar att smaka av med Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5
Lägg hela kycklingfiléer i en ugnsfast form. Kolla så att kycklingen är helt genomstekt innan. Dela upp kycklingfileerna i skivor men låt dem ligga kvar i såsen
Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över. 6 st Kycklingfileer. 13 msk Kycklingfond. 11 tsk Salt och svartpepparSkär kycklingfiléerna i längsgående bitar. 1Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sås, hackade vitlöksklyftor och kycklingfond i en skål
Den här goda kycklingrätten i ugn med smak av oregano gjorde jag till kidsen i helgen och båda nästan slickade tallrikarna, främst minstingen som var helt tokig i såsen
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan