Det här har blivit lite av en paradrätt hemma hos oss. Den är verklingen jättegod, tidigare brukade vi äta den med couscous eller bulgur, numera blir det med couscous gjord på blomkål
Lyxgratinerad kyckling. 26 februari, 2017 at 7. 40 e m. Add a comment. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano
Ingen hemlighet att jag gillar julen och att putta in lite julsmaker i matlagningen så här års. Men det finns några saker jag gärna undviker på julbordet
11 såser till kycklingStekt kycklingROSÉPEPPARSÅS4 portioner2 msk stött rosépeppar2 dl vispgräddeStrö rosépepparn över kycklingen och häll vispgrädden över
Gratinerad tacokyckling. Godmorgon allesammans. Hoppas ni alla fått en god natts sömn och vaknat upp till en lika underbart solig torsdagsmorgon som jag
Tvätta bakpotatisen. Skär den i halvor och ruta snittytan. Lägg potatisen i en ugnssäker form. Blanda 2 msk olivolja med pressad vitlök och pensla potatisen med blandningen och krydda med salt och peppar
Vi hade lite grannar över häromdagen och grillade kalkon från Ingelsta, som ligger en bit härifrån. Kalkon passar utmärkt att grilla och är för mig mycket sommar
Sätt ugnen på 200 grader. Dela kalkonfilén i lagom stora portionsbitar. Skölj och borsta färskpotatisen. Skölj tomaterna och finns det kvistar så låt dem sitta kvar
Nej, laxen gick inte ner – inte en endaste tugga kom längre än till munnen. Trots det tycker jag att en av de största fördelarna med att ha matkassen har vairt att jag har fått möjlighet att testa lite nya produkter och smaker och jag själv kanske inte hade testat
1. Strimla kalkonköttet. Fräs det tillsammans med majs i lite olja. Salta och peppra. 2. Värm bröden lätt i micron och fyll dem med skivad tomat, ost, majs och sallad