11 såser till kyckling
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 11 sås
  • Stekt kyckling
  • 4 portioner
  • 2 msk stött rosépeppar
  • 4 portioner
  • 2 dl äppelmos
  • 4 portioner
  • 1 dl kvarg, t ex Kesella
  • 4 portioner
  • 2 dl vispgrädde
  • 4 portioner
  • 4 dl mjölk
  • 4 portioner
  • 2 dl gräddfil
  • 4 portioner
  • 2 dl gräddfil
  • 4 portioner
  • 2 dl mjölk
  • Därefter smaksätts såsen med salt, peppar, citron och dill.CURRYGRÄDDFILCurrygräddfil passar till kall kokt kyckling, så låt därför kycklingen kallna i sitt spad när den är kokt.4 portioner
  • 2 dl gräddfil
  • 4 portioner
  • 2 msk smör eller margarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.