Vispa ihop ägg och parmesanosten. Torka schnitzlarna med lite. papper. Krydda med lite salt och peppar. Vänd dem i vetemjöl och klappa av överflödigt mjöl
Mina fina läsare, nu är den här - julveckan. Det finns dessutom en slags knäck som slår alla andra knäck med hästlängder, och det är mina Polkagrisknäck, och därför var de en given "veckans-söta-tips" till denna veckans matsedel
Fyllning. Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, pepparrot, crème fraiche och citronsaft. Smaka av med salt och peppar och bred röran på tunnbröden
Här är ett tvättäkta recept på perfekta Ungerska Lángos, dvs ett friterat bröd med fyllning på. Idag har jag valt att göra den med två olika fyllningar, en vanlig maträtt på festivaler och diverse tillställningar
Rakott krumpli med enkel sallad till. Här följer ännu ett hederligt ungerskt recept som Floras mamma hjälpte till att göra tillsammans med Freja häromdagen