Tillsätt äggen under kraftig omrörning ca 3-4 minuter. Tryck ner 2-4 klyftade, skalade äpplen i ett fint mönster i smeten. Strö över 1-2 msk socker blandat med 1 tsk kanel. Grädda äppelkakan 30-40 minuter i 200 º ugnsvärme, sänk värmen till 175º mot slutet
Rör ihop Philadelphia-osten med sockret till en slät smet. Blanda citronskalet, mjölet, gräddfilen och citronsaften och rör ner i Philadelphia-ost smeten
Om du använder riktig citron - riv det yttersta på citronskalet fint och pressa citronen. Sätt in i nederdelen av ugnen och grädda den i 10-12 minuter (den skall inte ha så mycket färg)
Här och nu idag, så tänkte jag att jag skulle bjuda er på den allra vanligaste av dem alla när det kommer till efterrättspajer på Thanksgiving - pumpapajen
Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Men, på andra plats i min favorit-list, kommer deffinitivt morotskaka. Efter att tittat lite för mycket på underbara tårtor på amerikanska bloggar kände jag för att göra något som var lite amerikanskt inspirerat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.